Μαθήματα τοκετού για εγκύους

Αν είσαι έγκυος, πλησιάζει η ώρα του τοκετού και αυξάνεται η αγωνία σου για την όλη διαδικασία… τότε αυτό το εντατικό online workshop προετοιμασίας εγκύων είναι για σένα!

Προσφέρει πολλά παραπάνω από ένα απλό μάθημα “ανώδυνου τοκετού” (όπως έλεγαν παλαιότερα τα μαθήματα τοκετού…).

online μαθήματα τοκετού

Μην αγχώνεσαι άλλο!

Είμαστε κοντά σου με το ανανεωμένο μας online workshop προετοιμασίας τοκετού, για να σε βοηθήσουμε να συναντήσεις τις προσδοκίες σου για τον τοκετό σου και να απαντήσουμε σε όλα όσα σε απασχολούν σχετικά!

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να προετοιμαστείς κατάλληλα από την άνεση του χώρου σου (ιδανικά μαζί με τον μέλλοντα μπαμπά) ώστε όταν με το καλό έρθει ή ώρα, να βιώσεις μια ασφαλή και θετική εμπειρία τοκετού όσο πιο κοντά στις προσδοκίες σου!

Πώς θα γίνει αυτό; Μαθαίνοντας όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για την εγκυμοσύνη και τον ερχομό του μωρού σου και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία που βοηθούν να γίνει ο τοκετός πιο γρήγορος, πιο εύκολος και πιο “ανώδυνος”, εργαλεία όπως:

  • μασάζ για την προετοιμασία του περινέου
  • ασκήσεις
  • αναπνοές
  • μέθοδοι χαλάρωσης
  • στάσεις τοκετού
  • θέσεις ανακούφισης πόνου/εξώθησης κ.α.

Μαθήματα τοκετού

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά μαθήματα τοκετού… (ιδίως αν έχεις περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο). Αυτό το αυτοτελές workshop διάρκειας 2,5 ωρών είναι σύμφωνο με την τελευταία επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση & τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους, και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε με την υποστήριξη της έμπειρης μαίας μας, να ενημερωθείς, να εξοικειωθείς, να ενδυναμωθείς και να προετοιμαστείς σε ψυχοσωματικό επίπεδο για τη διαδικασία του τοκετού, λύνοντας παράλληλα όλες τις απορίες σου!

Ασχολήσου εντατικά με τον τοκετό σου!

Έχεις φροντίσει σχεδόν τα πάντα για το μωρό σου -όταν με το καλό έρθει η ώρα να το πάρεις αγκαλιά… Δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι και για σένα; Ζήσε τη μοναδική εμπειρία που έχουμε ετοιμάσει!

Κλείσε τη θέση σου τώρα!

Επόμενο μάθημα τοκετού: 📅 6/5/22 | 🕑 17:00-19:30 | 💻 μέσω zoom. 

Ενδιαφέρομαι!