Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Εκπαιδευτικός, IBCLC

Επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com από 01/2016

Διαβάστε όλες τις δημοσιεύσεις της ΕΔΩ


Αποφοίτησε το 1995 από το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου.

Κατέχει Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στο πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο «Εκπαιδευτική Ψυχολογία».

Από το 1995 έως και το 1999 εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρείες.

Από το 1999 έως και το 2010 εργάστηκε στη Νομαρχία Αθηνών (από το 2007 έως και το 2010 στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών).

Από τον Αύγουστο του 2010 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα σε Επαγγελματικά Λύκεια στον τομέα Υγείας και Πρόνοιας.

Το ενδιαφέρον της για τον μητρικό θηλασμό και η ανάγκη της να επιμορφωθεί σχετικά, τόσο σαν μητέρα πέντε παιδιών που θήλασαν μακροχρόνια, όσο και σαν επαγγελματίας υγείας και εκπαιδευτικός, που καλείται να ευαισθητοποιήσει και να επιμορφώσει, μεταξύ άλλων και σχετικά με τον θηλασμό, τις νέες γενιές επαγγελματιών υγείας και μέλλουσες μητέρες, την οδήγησε στην απόκτηση της Διεθνούς Πιστοποίησης Συμβούλου Γαλουχίας, από το IBLCE.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ιταλικά

Στοιχεία επικοινωνίας
Καισαριανή, Αθήνα, Τηλ.: 6934210029, email: sofuka@gmail.com