Αφροδίτη Κονδύλη

Αφροδίτη Κονδύλη

Φαρμακοποιός, IBCLC, Doula

Επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com από 01/2016

 

Γεννήθηκα το 1984 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησα το 2002 από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης και σπούδασα στο τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια παρακολούθησα μεταπτυχιακά προγράμματα στο School of Pharmacy του University of Endinbrugh.

Από το 2006 απασχολούμαι σε εταιρεία με φαρμακευτικά σκευάσματα, συμπληρώματα διατροφής και ιατρικά μηχανήματα, ως επιστημονική σύμβουλος και υπεύθυνη εκπαίδευσης των ιατρών και του ιατρικού προσωπικού. Απασχολούμαι από το 2011 στο φαρμακείο, ενώ παράλληλα υποστηρίζω εγκύους και νέες μητέρες ως βοηθός μητρότητας και σύμβουλος θηλασμού IBCLC.

Τα τελευταία χρόνια παρακολούθησα σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τον θηλασμό, εκπαιδεύτηκα και προσέφερα εθελοντικά υπηρεσίες θηλασμού, ενώ το 2015 πιστοποιήθηκα ως σύμβουλος γαλουχίας IBCLC. Το 2016 παρακολούθησα την εκπαίδευση των βοηθών μητρότητας τοκετού και λοχείας από τον Σύλλογο Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος.

Έχω μια κόρη 2,5 ετών, η οποία θηλάζει, συμμετέχω σε ομάδες γονέων με στόχο την προώθηση εναλλακτικών τρόπων ανατροφής και γονεϊκότητας. Παρακολουθώ τρέχοντα σεμινάρια και μετεκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την περιγεννητική φροντίδα μητέρας και βρέφους και γονεϊκότητας.

Έχω ασχοληθεί από πολύ μικρή με όλα τα είδη χορού και τη μουσική καθώς και επαγγελματικά με τον μοντέρνο και το σύγχρονο χορό. Γνωρίζω αγγλικά και γερμανικά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση 1: Κυλλήνης 25, Ηλιούπολη | Διεύθυνση 2: Παπαδιαμαντοπούλου 47, Ιλίσσια, Τηλ.: 6944141687, 2109765451, email: kondyli.afroditi@gmail.com