ΔΩΡΕΑΝ online σεμινάριο “Θηλασμός και ανάπτυξη μωρού”

ΔΩΡΕΑΝ online σεμινάριο “Θηλασμός και ανάπτυξη μωρού”

Νέο Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα “Θηλασμός και ανάπτυξη μωρού” διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και προσκαλεί εγκύους και νέες μαμάδες να το παρακολουθήσουν σε ζωντανή σύνδεση, από όπου κι αν βρίσκονται, εντελώς δωρεάν!

LIVE webinar θηλασμού
To mitrikosthilasmos.com λόγω των περιορισμών των συναθροίσεων εξαιτίας του Covid-19, συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση, εκμεταλλεύεται τις τεχνολογικές δυνατότητες και πλέον δίνει την ευκαιρία στις μέλλουσες και νέες μητέρες να ενημερωθούν για το θηλασμό εύκολα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά, από την άνεση του χώρου τους, χωρίς κανένα κόστος!

Το κεφάλαιο θηλασμός συχνά προκαλεί ανασφάλεια στις μητέρες για το αν θηλάζουν σωστά ή αν το γάλα τους είναι αρκετό για το μωρό τους…

Το ενημερωτικό σεμινάριο “Θηλασμός: Εδραίωση γαλουχίας & ανάπτυξη μωρού” που έχει σχεδιάσει το mitrikosthilasmos.com με σκοπό να αυξήσει την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα της μέλλουσας και της νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, έρχεται να δώσει απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα για τον θηλασμό και την φυσιολογική ανάπτυξη των μωρών που θηλάζουν, μέσα από έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες.

Το σεμινάριο που μέχρι πρότινος προσφερόταν δια ζώσης πλέον λόγω των περιορισμών των συναθροίσεων εξαιτίας του Covid-19, έρχεται κοντά σας διαδικτυακά, έτσι τώρα, μπορείτε να ενημερωθείτε, να προετοιμαστείτε και να εκπαιδευτείτε για τον θηλασμό του μωρού σας από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς κανένα κόστος, αρκεί να έχετε μια ηλεκτρονική συσκευή με ηχεία (Η/Υ, tablet, κινητό smartphone) και σύνδεση στο internet! Εγγραφείτε τώρα!

ΠΟΤΕ: Σάββατο 14 Νοεμβρίου (2020) 11:00-12:30
ΠΟΥ & ΠΩΣ: Διαδικτυακά, ζωντανά (live), μέσω της πλατφόρμας Zoom
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν! (Τα έξοδα του σεμιναρίου καλύπτονται αποκλειστικά από το mitrikosthilasmos.com ή/και από χορηγούς).
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Αποκλειστικά σε εγκύους (και τους συντρόφους τους), ιδανικά από τον 5ο μήνα κύησης και μετά καθώς και σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-3 μηνών)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ η Λαμπρινή Μπαγλατζή, Παιδίατρος-Νεογνολόγος, MSc, IBCLC, Επιμελήτρια Α΄ Μ.Ε.Ν.Ν. Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ
η Μαρία Παπαποστόλου, Ιδρύτρια mitrikosthilasmos.com
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
seminars[at]mitrikosthilasmos.com, κιν.: 6999238535
Δείτε τη σελίδα του event στο facebook

Ακόμη το σκέφτεστε; Η διαδικασία εγγραφής/παρακολούθησης είναι απλή!

  1. Συμπληρώνετε παρακάτω την φόρμα με τα στοιχεία σας
  2. Επικοινωνούμε μαζί σας
  3. Κατεβάζετε το zoom (εκτός αν το έχετε ήδη εγκατεστημένο)
  4. Μια ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου σας στέλνουμε με email το link για να συνδεθείτε μαζί μας!

Bonus ✉: Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης θα λάβετε στο email σας χρήσιμο συνοπτικό υλικό του σεμιναρίου!

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής κάνοντας κλικ ΕΔΩ
<

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *