Υπερθυροειδισμός και θηλασμός

 

Θα  ήθελα να με ενημερώσετε, κατά πόσο είναι ασφαλές να συνεχίσω τον θηλασμό ενώ θα πρέπει να ακολουθήσω φαρμακευτική αγωγή με thyrostat.
Η ενδοκρινολόγος μου είπε να σταματήσω τον θηλασμό άμεσα, λόγω υπερθυρεοειδισμού.

Αθανασια, Κομοτηνη
16/11/2016
Απαντά ο επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com Στέλιος Ι. Γρηγοράκης, Ενδοκρινολόγος MD, Phd, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Βεβαίως και μπορείτε να θηλάσετε κανονικά με το thyrostat. Χρειάζεστε την μικρότερη απαιτούμενη δόση και λήψη μετά το τέλος κάποιας συνεδρίας θηλασμού.

Καμιά φορά συνιστάται αιματολογικός θυρεοειδικός έλεγχος του παιδιού για περισσότερη σιγουριά. Αλλά δεν υπάρχει συνήθως κάποιο πρόβλημα.

Στείλτε νέο ερώτημα
προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *