Θηλάζω 6 μήνες και δεν χάνω βάρος

Θηλάζω 6 μήνες τη κορούλα μου. Πήρα μόνο δέκα κιλά στην εγκυμοσύνη από 60 στα 70 και ενώ ενώ με τη γεννά έχασα 3 κιλά από τότε δεν χάνω γραμμάριο.
 
Πάω δυο μήνες γυμναστήριο καθημερινά, τρώω μικρά γεύματα ανά 3 ώρες και δυο φορές την εβδομάδα γλυκό το οποίο είναι δυο σειρές από κάποια σοκολάτα. 

Πάντα πρόσεχα τα κιλά μου και είμαι προσεκτική. Περίοδος δεν έχει έρθει ακόμη και πλέον θηλάζω ελάχιστα, λόγω στερεών μόνο 2-3 φορές τη μέρα να θηλάσω. Πίνω 2 λίτρα νερό και πολλούς χυμούς.



Μαργαρίτα, Θεσ/νίκη

9/3/2016
Απαντά η επιστημονική συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com Γεωργία Χ. Κατσογριδάκη MSc, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Βιοτεχνολόγος, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν. Θεσσαλίας | www.katsogridaki.gr

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι πολύ φτωχές για να εξάγουμε συμπεράσματα. Δεν γνωρίζουμε την ηλικία σας, το βάρος, το ιστορικό, διατροφικές συνήθειες κτλ.

Σίγουρα ένας ειδικός διατροφολόγος στη περιοχή σας, θα σας οργανώσει τα γεύματα έτσι ώστε να φτάσετε στο στόχο σας.

    Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό


    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *