Κέντρο θηλασμού & μητρότητας από το mitrikosthilasmos.com

Κέντρο θηλασμού & μητρότητας από το mitrikosthilasmos.com

Το mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ιστότοπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας- μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας, γεμάτης με ενημέρωση, υποστήριξη, δράσεις και επικοινωνία με όλους εσάς, κάνει ένα ακόμη βήμα για να έρθει πιο κοντά σας!

Το mitrikosthilasmos.com προχωράει στη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου, ζεστού και φιλόξενου Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας -με την Ευγενική Υποστήριξη της LAPIN HOUSE– με στόχο και την από κοντά ενημέρωση και υποστήριξη σε θέματα που απασχολούν όλους όσοι είναι ή πρόκειται να γίνουν γονείς!

Με έντονη κοινωνική ευαισθησία, επιμένουμε στην μέχρι τώρα φιλοσοφία μας: “Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν!” και σχεδιάζουμε μια νέα σειρά ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικών σεμιναρίων με μια πλούσια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας (παιδίατροι, νεογνολόγοι, μαίες, σύμβουλοι θηλασμού, γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι-διατροφολόγοι κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί, πως με βάσει τα στατιστικά δεδομένα και την εμπειρία των κύκλων σεμιναρίων των προηγούμενων ετών, τα σεμινάρια θηλασμού/μητρότητας του mitrikosthilasmos.com για το 2015 αναμένεται να τα παρακολουθήσουν πάνω από 2.500 ενδιαφερόμενοι!

Στα πλαίσια λειτουργίας του Κέντρου εκτός από τα σεμινάρια εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού, μητρότητας κλπ θα γίνονται και μαθήματα βρεφικού μασάζ, γιόγκα εγκύων, διάφορες εορταστικές/ενημερωτικές εκδηλώσεις (σε συνεργασία και με άλλους φορείς) ακόμη και επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας.

To Κέντρο συνολικής επιφάνειας 250m², πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας και διαθέτει μια ενιαία, μεγάλη αίθουσα σεμιναρίων (χωρητικότητας 120+ ατόμων), δωμάτιο θηλασμού ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com στεγάζεται στην οδό Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου στα Μελίσσια, στον 2ο όροφο του κτηρίου LAPIN MAGICLAND. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999238535.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας θα ανακοινώνεται από το www.mitrikosthilasmos.com καθώς και από το Parents.gr & ParentsCafe.gr που είναι οι βασικοί Χορηγοί Επικοινωνίας.

Τα εγκαίνια του Κέντρου θα γίνουν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και… σας θέλουμε όλους κοντά μας! Περισσότερες πληροφορίες: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Με την Ευγενική Υποστήριξη
Χορηγοί Επικοινωνίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *