ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην 6η ημερίδα μητρικού θηλασμού του mitrikosthilasmos.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην 6η ημερίδα μητρικού θηλασμού του mitrikosthilasmos.com

με κεντρικό θέμα: “ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Πετυχαίνοντας το στόχο”

Αγαπητές φίλες και φίλοι τoυ mitrikosthilasmos.com, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην 6η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με θέμα: “ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Πετυχαίνοντας το στόχο” που διοργανώνουμε στην Αθήνα -στα πλαίσια των δράσεών μας για τον εορτασμό της 22ης Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους!


Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού όπως αυτό ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Συμμαχία για την Προώθηση του Μητρικού Θηλασμού (World Alliance for Breastfeeding Action – WABA) είναι: “BREASTFEEDING: A Winning Goal – For Life!” (ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Ένα νικητήριο γκολ για τη ζωή).

To mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, ακολουθώντας το σύνθημα της WABA, αποσκοπεί στην ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, την ενθάρρυνση των νέων μητέρων και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, με στόχο τη διαμόρφωση κλίματος επιστροφής στο μητρικό θηλασμό!

Η 6η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef ενώ χαίρει της Ευγενούς Στήριξης του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ), της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας, της Επιστημονικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας “Ηλιτόμηνον” (για τη φροντίδα των πρόωρων νεογνών) καθώς και του Παγκύπριου Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής“.

   ΠΟΤΕ & ΠΟΥ

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, με καλεσμένους ομιλητές, έγκριτους επιστήμονες από τον ελλαδικό χώρο (παιδίατροι, νεογνολόγοι, μαίες, σύμβουλοι θηλασμού…) και σπουδαίες εισηγήσεις -σύμφωνες πάντα με την τελευταία επιστημονική γνώση- θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές-οδηγίες και απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, ρίχνοντας ταυτόχρονα φως στις πτυχές που βοηθούν στην επιτυχία του μητρικού θηλασμού.

Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ (εδώ)

   ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Επαγγελματίες υγείας, φοιτητές, ζευγάρια, γονείς, εγκυούλες, μανούλες, θηλάζουσες πρώην, νυν ή μέλλουσες, φίλοι και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού, θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, να σας έχουμε κοντά μας!

Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν! Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους εγγεγραμμένους.

Διαδώστε το και… να είστε όλοι εκεί, γιατί η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει!!

ΔιοργάνωσηΥπό την Αιγίδα

Με την Ευγενή Στήριξη

Σύλλογος Επιστημόνων
Μαιών Μαιευτών
Αθήνας

(ΣΕΜΜΑ)
Ελληνική
Ψυχοπροφυλακτική
Εταιρεία


Ασημένιος Χορηγός


Χάλκινοι Χορηγοί

ΧορηγοίΜεγάλοι
Χορηγοί Επικοινωνίας

Χορηγοί ΕπικοινωνίαςΤο mitrikosthilasmos.com, μέσα από την ενδιαφέρουσα θεματολογία της ημερίδας, επιχειρεί να ενημερώσει και να παροτρύνει τους επαγγελματίες υγείας στο να βοηθούν και να στηρίζουν τη θηλάζουσα μητέρα κάθε στιγμή, καθώς επίσης και να δώσει στις γυναίκες (και τις οικογένειες τους), τη δύναμη και την πίστη, πως ο μητρικός θηλασμός, ως φυσική συνέχεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, είναι μια διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη μπορεί να επιτευχθεί, προφέροντας τα μέγιστα σε αυτές και τα παιδιά τους τόσο για σήμερα όσο και στο μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *