ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού (Ιανουαρίου). Δηλώστε συμμετοχή!

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού (Ιανουαρίου). Δηλώστε συμμετοχή!

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας σας προσκαλεί στο 1ο σεμινάριο μητρικού θηλασμού του 4ου κύκλου ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά στην Αθήνα!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής
στο σεμινάριο Ιανουαρίου

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, φορέστε άνετα ρουχαλάκια, ζεστές καλτσούλες και ελάτε σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα να παρακολουθήσετε ένα 2ωρο σεμινάριο με θέμα: “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!” (περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα), από την Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC και Σύμβουλο Θηλασμού LLL, κα Gabi Groupe Κανελλοπούλου!

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα μιλήσουμε για την εμπειρία του μητρικού θηλασμού! Θα συζητήσουμε και θα δώσουμε απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:

 • στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης 
 • στα είδη του τοκετού και την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
 • στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος 
 • στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες
 • στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν 
 • στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών ή/και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.
To event στο facebook

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκυμονούσες 2ου-3ου 3μηνου, σε θηλάζουσες και μέλλουσες μητέρες και θα πραγματοποιηθεί 10:30-12:30 στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Play Group Hellas, στην Αγ Παρασκευή (Κύπρου 37Β, κοντά στο μετρό). Οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε στον χάρτη

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες γι΄αυτό για τη συμμετοχή στο group απαιτείται προεγγραφή!

Μη χάνετε χρόνο! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και εξασφαλίστε έγκαιρα τη δική σας θέση!! (Σημ.: Πέντε ημέρες πριν το σεμινάριο θα ειδοποιηθείτε για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας)

Περισσότερες πληροφορίες:
κιν.: 6999238535


Αγαπητές φίλες,
να σας ενημερώσουμε πως το group Ιανουαρίου
υπερκαλύφθηκε! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, θα χαρούμε
να σας γνωρίσουμε και από κοντά!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για άλλη μια φορά,
οι συμμετοχές ήταν πολύ περισσότερες από τα άτομα που μπορεί να
φιλοξενήσει η αίθουσα και πολλοί από εσάς -με λύπη μας- λάβατε αρνητική
ειδοποίηση στο email σας, ωστόσο, μείνετε σε επαφή, σύντομα θα
ενεργοποιηθεί η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σεμινάριο
Φεβρουαρίου!Δείτε παρακάτω πώς τα περάσαμε σε προηγούμενες συναντήσεις μας!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Χορηγός Επικοινωνίας
Τόπος Διεξαγωγής

ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2014 (ΚΥΡΙΑΚΗ)
16 Φεβρουαρίου | 9 Μαρτίου | 6 Απριλίου | 11 Μαίου | 1 Ιουνίου
Μείνετε σε επαφή!

Λίγα λόγια για τον 4ο κύκλο σεμιναρίων
“Ρώτα από κοντά” 


Το mitrikosthilasmos.com με έντονη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά να προσφέρει -όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και από κοντά- έγκυρη ενημέρωση και σωστές πληροφορίες στις νέες μητέρες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού και παράλληλα να βρίσκουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν οι κύκλοι των δωρεάν σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” των προηγούμενων ετών, και φέτος είμαστε κοντά σας, με τον 4ο κύκλο που περιλαμβάνει 6 μηνιαία σεμινάρια με θέμα: “Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!”. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου.

Με ομιλητές παιδίατρους, μαίες και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας IBCLC θα δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ανασφάλειές σας για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας!


3 Σχόλια

 1. Αγαπητές φίλες,
  να σας ενημερώσουμε πως το group Ιανουαρίου υπερκαλύφθηκε! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για άλλη μια φορά, οι συμμετοχές ήταν πολύ περισσότερες από τα άτομα που μπορεί να φιλοξενήσει η αίθουσα και πολλοί από εσάς -με λύπη μας- λάβατε αρνητική ειδοποίηση στο email σας, ωστόσο, μείνετε σε επαφή, σύντομα θα ενεργοποιηθεί η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σεμινάριο Φεβρουαρίου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *