Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2019

Διεκδικήστε μια θέση στις σελίδες του ημερολογίου θηλασμού 2019!
Μαζί θα φτιάξουμε το ημερολόγιο θηλασμού 2019!


Έχετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία θηλασμού και θέλετε να τη δείτε στο ημερολόγιο θηλασμού του mitrikosthilasmos.com για το 2019; Τότε δεν έχετε παρά να διεκδικήσετε μια θέση στις σελίδες του!


Για 8η συνεχή χρονιά το mitrikosthilasmos.com επιδιώκει με τη δική σας συμβολή να αναδείξει την ομορφιά του μητρικού θηλασμού, μέσα από το ημερολόγιο θηλασμού 2019!

H δημιουργία και δωρεάν διάθεση του ημερολογίου θηλασμού είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Περιμένουμε τις φωτογραφίες* σας
το αργότερο μέχρι τις 18 Νοεμβρίου!

Ενημερώστε και τις φίλες σας μέσω facebook!

*Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε jpg υψηλής ανάλυσης, ελεύθερες πνευματικών δικαιωμάτων και να υποβληθούν στο editor@mitrikosthilasmos.com, με την ένδειξη ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019 (αν θέλετε, μαζί με μια συνοδευτική λεζάντα, περιγραφή ή την ιστορία γύρω από αυτή τη φωτογραφία).

Καλή επιτυχία!

Δείτε τα προηγούμενα Ημερολόγια Θηλασμού του mitrikosthilasmos.com:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP