Δεκέμβριος 2017. Καλό μήνα!

2017 Breastfeeding Calendar


Καλωσορίζουμε τον Δεκέμβριο! Υποδεχόμαστε τον δωδέκατο μήνα του έτους με τη φωτογραφία που επιλέξαμε για αυτόν στο φετινό μας ημερολόγιο θηλασμού "Στάλες Ζωής"!
Σχετική εικόνα
Το ημερολόγιο θηλασμού 2017 με τίτλο "Στάλες Ζωής" είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού και όπως πάντα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ!

    [ ! ] Το mitrikosthilasmos.com πιστό στο ραντεβού του, για 7η συνεχή χρονιά, σας καλεί και φέτος να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή και με τη δική σας συμβολή να αναδείξει την ομορφιά του μητρικού θηλασμού, μέσα από το ημερολόγιο θηλασμού 2018! Διεκδικήστε λοιπόν μια θέση στις σελίδες του!  

    Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας
    το αργότερο μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου!

    Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP