Αυστραλιανή γερουσιαστής θηλάζει μέσα στη βουλή


Πριν λίγους μήνες είχαμε δει την αυστραλιανή γερουσιαστή των Πρασίνων, Λαρίσα Γουότερς, να θηλάζει το μωρό της κατά τη διάρκεια μιας ψηφοφορίας στη βουλή. Τότε έγινε η πρώτη γυναίκα πολιτικός της χώρας που θήλασε μωρό σε κοινοβούλιο!


Πρόσφατα η ίδια γερουσιάστης θήλασε και πάλι το μωρό της στην βουλή αυτή την φορά κατά τη διάρκεια ομιλίας στην επιτροπή που συζητούσε τις σχολικές χρηματοδοτήσεις.

Η πολιτικός δηλώνει αρκετά άνετη να το κάνει αυτό και πως δεν υπάρχει κάτι πιο φυσικό από μια μητέρα να ταΐζει το μικρό της παιδί, σημειώνοντας πως «Οι γυναίκες θα συνεχίσουν να κάνουν παιδιά και θα πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την πρόταση για να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους συνδυαστικά με την οικογένειά τους».

Η ίδια έγραψε στο Facebook  «Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες μητέρες στο Κοινοβούλιο. Και χρειαζόμαστε επίσης περισσότερα φιλικά σε οικογένειες μέρη, περισσότερους ευέλικτους χώρους εργασίας και πιο προσιτή φροντίδα για τα παιδιά όλων των ανθρώπων».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση: 15/6/17
    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP