22/7/17 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού & φροντίδας μωρού από το mitrikosthilasmos.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής


Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο για εγκύους και θηλάζουσες με θέμα: "Θηλασμός & φροντίδα μωρού - Οι πρώτες εβδομάδες" που αφορά στην ενημέρωση και εκπαίδευση της μέλλουσας και νέας μητέρας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή

Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνάντηση

Το σεμινάριο που πραγματοποιείται σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα και απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκύους (μετά τον 5ο μήνα κύησης) και σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-3 μηνών)θα συντονίζει η κα Κάτια Σοφιανού, Παιδίατρος Αναπτυξιολόγος MSc, MRCPCH, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 2 μέρη:

Α) ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Με σκοπό να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα της μέλλουσας και νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, θα μιλήσουμε για την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό και την επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, για τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και τις στάσεις θηλασμού καθώς και για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.

Β) ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ: Με σκοπό να βοηθήσουμε τις μέλλουσες και νέες μητέρες να έχουν μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη προσαρμογή με το μωρό στο σπίτι και να μπορέσουν να ανταποκριθούν χωρίς άγχος στα καθήκοντα του νέου τους ρόλου, θα δώσουμε απαντήσεις στα πιο συχνά μικρά και μεγάλα ερωτήματα που τις απασχολούν τις πρώτες μέρες/εβδομάδες της ζωής του μωρού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.


  ΠΟΤΕ: Σάββατο 22 Ιουλίου (2017) 11:30-14:00

  ΠΟΥ: ΑΘΗΝΑ | Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) - χάρτης

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com,
  κιν.: 6999238535

  Προσκαλέστε φίλες μέσω facebook

  *Απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων

  Προσοχή! Κατά προτεραιότητα, δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν προηγούμενo/α σεμινάριό/ά μας.
   ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:   
   ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: 
   ΧΟΡΗΓΟΙ:  
   ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και ευαισθησία για την έγκυο και τη νέα μαμά! Είναι ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτοντας δωμάτιο θηλασμού, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων σεμιναρίων συμβουλευτικού χαρακτήρα και των εκδηλώσεων που διοργανώνει.

Μείνετε σε επαφή! Δείτε το πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων ΕΔΩ. Ακολουθήστε το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com και στο facebook.

2 σχόλια :

Ifi 14/7/17 00:04  

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα αγοράκι 30 μηνών που θηλαζε μέχρι πριν από 4,5 μήνες. Είναι φυσιολογικό που έχω ακόμα γάλα; Ειδικά τις μέρες πριν και μετά την περίοδο νιώθω το στήθος μου να βαραίνει. Μου είπαν ότι θα έπρεπε να πάρω χάπι να το σταματήσω αφού δεν θηλάζει πλέον το παιδί. Ισχύει κάτι τέτοιο;

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP