Ο θηλασμός με βοήθησε να αγαπήσω το σώμα μου

Ιστορία θηλασμού της μαμάς ΒίκυςΘα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία θηλασμού από μια άλλη πλευρά. Αυτήν της γυναίκας.


Αντιμετώπισα την ίδια παραπληροφόρηση, την ίδια επικριτική διάθεση, την κούραση, τις αϋπνίες όπως όλες μας. Νιώθω και 'γω τα ίδια συναισθήματα που διαβάζω από τις άλλες μαμάδες όταν θηλάζω την μικρή μου τους τελευταίους 18 μήνες.

Επιθυμώ ωστόσο να εστιάσω κάπου αλλού. Όλη αυτή η εμπειρία με έφερε πιο κοντά στην γυναικεία μου φύση. Με βοήθησε να αγαπήσω το σώμα μου και να αντιληφθώ τις εκπληκτικές δυνατότητές του.

Έτσι αποφάσισα να επιλέγω πιο υγιεινές τροφές, να μειώσω κατά το ανθρώπινο δυνατό τις επιβλαβείς συνήθειες, να ψάχνω περισσότερο τα καλλυντικά μου, τα καθαριστικά μου ως προς την σύστασή τους και την επίδρασή τους στο σώμα μας. Όλα αυτά καθώς βλέπω κάθε μέρα το μικρό μου να τρέφεται από το ίδιο μου το σώμα. Ο θηλασμός με λίγα λόγια με βοήθησε να συνειδητοποιήσω την αξία της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής και ύπαρξης.

Καλούς θηλασμούς σε όλες.
Βίκυ

    Ευχαριστούμε τη φίλη Βίκυ που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com
Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP