Έρευνα για την περιγεννητική φροντίδα και τον τοκετό από το Enca Hellas

Οι συνθήκες και οι επιλογές της περιγεννητικής φροντίδας στην Ελλάδα


Με αφορμή την φετινή Εβδομάδα Σεβασμού στη Γέννα, το Ελληνικό Δίκτυο για το Σεβασμό στη Γέννα - ENCA Hellas, για 40+2 εβδομάδες θα συλλέξει στοιχεία για τις συνθήκες και τις επιλογές της περιγεννητικής φροντίδας στην Ελλάδα.


Το Δίκτυο ENCA Hellas ασχολείται με τη βελτίωση των συνθηκών της περιγεννητικής φροντίδας ώστε η περιγεννητική περίοδος, από τη σύλληψη μέχρι και τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού, να απολαμβάνει τη βέλτιστη υποστήριξη σε σωματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο για όλους τους εμπλεκόμενους (μητέρα,βρέφος/βρέφη, πατέρας, άλλα μέλη της οικογένειας).Το ερωτηματολόγιο θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο όπου και ολοκληρώνεται η δράση "40+2 εβδομάδες", είναι ανώνυμο και θα χρειαστείτε για την συμπλήρωσή του 5 λεπτά.

Συμπληρώστε και κοινοποιήστε:
Το ερωτηματολόγιό απευθύνεται:
  • σε γυναίκες που έχουν γεννήσει ένα ή περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως αν ήταν πρόσφατα ή πριν από χρόνια)
  • σε γυναίκες που είναι έγκυες αυτή την περίοδο
  • σε γυναίκες που είχαν εγκυμοσύνη από την οποία δεν επιβίωσε το μωρό/τα μωρά σε οποιαδήποτε φάση της κύησης (λόγω ασθένειας, αποβολής, διακοπής κύησης ή άλλου λόγου)
Βασικός στόχος του Δικτύου ENCA Hellas είναι να συλλέξει στοιχεία για τις συνθήκες και τις επιλογές της περιγεννητικής φροντίδας στην Ελλάδα (μια και τα στοιχεία από επίσημους κρατικούς φορείς και νοσοκομεία/κλινικές είναι ανύπαρκτα ή ελλιπή), να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τις υπάρχουσες συνθήκες και επιλογές και, με τα ευρήματα του ερωτηματολογίου αυτού, να συμβάλει στην εύρεση λύσεων και στην εφαρμογή αλλαγών για βέλτιστη περιγεννητική φροντίδα.

Με τη δική σας συμβολή θα μπορέσει το Δίκτυο ENCA Hellas να προσφέρει πληροφόρηση, συνειδητοποίηση και αλλαγές ώστε όλες οι οικογένειες να έχουν τις επιλογές φροντίδας που τους ταιριάζουν για την περίοδο αυτή.

Το mitrikosthilasmos.com στηρίζει την προσπάθεια αυτή.

Σχετικά άρθρα:


    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP