Από γυναίκα μαμά σε μόλις 6" γίνεται; (video)

Όλη η εγκυμοσύνη σε 6 δευτερόλεπτα!

Για τις περισσότερες γυναίκες οι περίοδος της εγκυμοσύνης είναι τόσο ευχάριστη που μοιάζει να περνά πολύ πολύ γρήγορα! Εντάξει, ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά... κάπως έτσι!

Τη μια στιγμή μαθαίνεις πως είσαι έγκυος, την άλλη αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά σου και ξαφνικά βρίσκεσαι με ένα μωρό στην αγκαλιά και χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις, έχεις γίνει από γυναίκα μαμά!

Είναι συγκλονιστικό να βιώνεις αυτή τη μεταμόρφωση και πραγματικά, όταν έχεις μια απροβλημάτιστη εγκυμοσύνη, οι 9 μήνες της κυοφορίας μοιάζουν σαν να πέρασαν... σε μια στιγμή!

Το παρακάτω βίντεο διαρκεί μόλις 6" αλλά είναι αποκαλυπτικό! Δείτε το!___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP