Έμεινε έγκυος σε δίδυμα με διαφορά δέκα ημερών!

Το φαινόμενο της πολλαπλής κύησης

Η μαμά Kate Hill και ο σύζυγός της κατάφεραν κάτι το μοναδικό... συνέλαβαν δύο μωρά με διαφορά δέκα ημερών. 


Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται πολλαπλή κύηση. Η πολλαπλή κύηση είναι πολύ σπάνια.

"Ήμουν ήδη έγκυος και το σώμα που παρήγαγε ωάρια με αποτέλεσμα να γεννήσω δύο μωρά με διαφορετικές ηλικίες κύησης", ανέφερε η Kate.

Τα μωρά που γεννήθηκαν με καισαρική, είχαν διαφορετικό βάρος, ύψος και ανάπτυξη. Τη μοναδική αυτή στιγμή απαθανάτισε με το φωτογραφικό φακό της η επαγγελματίας Selena Rollason.

Πλέον είναι 10 μηνών και έχουν γεμίσει τη ζωή των γονιών τους με αγάπη. 

Δείτε τη συνέντευξή τους:


Δημοσίευση: 22/12/2016
ΠΗΓΕΣ: babyspace.gr, dailymail.com

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP