Η ομορφιά του σώματος μετά τον τοκετό χωρίς ίχνος ρετούς


Η φωτογράφος Liliana Taboas για το project της «Θεία Μητέρα» απευθύνθηκε σε νέες μητέρες τις οποίες απαθανάτισε για να δείξει την ομορφιά του σώματος μετά τον τοκετό χωρίς ίχνος ρετούς!


Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να μπορέσουν όλες οι μητέρες να σταματήσουν να εξιδανικεύουν τους τύπους σώματος που είχαν μερικά χρόνια πριν και να γιορτάσουν τις αλλαγές που παρατηρούν στο σώμα τους με την πάροδο του χρόνου μέσω της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω το σώμα μου!

Κάποιες αλλαγές μπορεί να είναι μόνιμες όπως οι ραγάδες, το πλαδαρό δέρμα, το χαλαρό στήθος και η λίγο φουσκωμένη κοιλιά, όμως δεν θα πρέπει να αποτελούν εμπόδιο για να αισθάνονται οι ίδιες όμορφα και άνετα.

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα!
Δημοσίευση: 13/122016

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP