Υπερθυροειδισμός και θηλασμός


Θα  ήθελα να με ενημερώσετε, κατά πόσο είναι ασφαλές να συνεχίσω τον θηλασμό ενώ θα πρέπει να ακολουθήσω φαρμακευτική αγωγή με thyrostat.

Η ενδοκρινολόγος μου είπε να σταματήσω τον θηλασμό άμεσα, λόγω υπερθυρεοειδισμού.
ΑθανασιαΚομοτηνη

16/11/2016
Απαντά ο επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com Στέλιος Ι. Γρηγοράκης, Ενδοκρινολόγος MD, Phd, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Βεβαίως και μπορείτε να θηλάσετε κανονικά με το thyrostat. Χρειάζεστε την μικρότερη απαιτούμενη δόση και λήψη μετά το τέλος κάποιας συνεδρίας θηλασμού.

Καμιά φορά συνιστάται αιματολογικός θυρεοειδικός έλεγχος του παιδιού για περισσότερη σιγουριά. Αλλά δεν υπάρχει συνήθως κάποιο πρόβλημα.

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP