Εικόνες που βοηθούν στην ανάπτυξη της όρασης του νεογνού

Εικόνες οπτικών ερεθισμάτων νεογέννητων

Τα  νεογέννητα είναι ικανά να εστιάζουν μόνο σε απόσταση 20-25 εκ. από το πρόσωπό τους. Επίσης προτιμούν τις υψηλής αντίθεσης εικόνες σε μαύρο και άσπρο!


Παρακάτω θα βρείτε μια συλλογή από 21 κάρτες που είναι σχεδιασμένες για να βοηθούν τα νεογέννητα να αναπτύσσουν την όρασή τους.

Εκτυπώστε* τις κάρτες και τοποθετήστε μερικές κοντά στο σημείο όπου το μωρό σας περνά ώρα παιχνιδιού, για παράδειγμα δίπλα στο παρκοκρέββατο, στην αλλαξιέρα ή την κούνια του!

* Οι εικόνες είναι σε διάσταση Α4
Α) κλικ επάνω στην κάθε μια για μεγέθυνση
Β) δεξί κλικ "αποθήκευση εικόνας ως..."
Γ) εκτυπώστε!

~ Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια ~

Δημοσίευση: 16/9/2016, ΠΗΓΗ: baby.zorger.com
Μετάφραση/επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP