ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο γλυκό κι ευτυχισμένο ξύπνημα μωρού

Πόσο εκφραστικό μωρό!

Ο 2½ μηνών Όλιβερ ξυπνά εκφράζοντας με το πρόσωπό του όλα τα συναισθήματα που ξέρει... για να μας χαρίσει στο τέλος το πιο γλυκό του χαμόγελο! Δείτε το βίντεο, θα σας φτιάξει τη διάθεση!


Ο μικρούλης δείχνει σαν... να θέλει και να μην θέλει να ξυπνήσει! Όταν ανοίγει τα ματάκια του και ο μπαμπάς του του λέει "καλημέρα" κάπως παραξενεύεται σαν να μην  πήρε χαμπάρι πότε ξημέρωσε κιόλας, όταν όμως τον ρωτά αν κοιμήθηκε καλά... απαντά με το πιο πλατύ και γλυκό του χαμόγελο!!

Είναι αξιολάτρευτος! Δείτε το βίντεο!


Και όπως αναφέρει ο πατέρας του ως απάντηση σε σχόλια στο YouTube, όχι, το μωρό δεν προσπαθούσε να κάνει κακά!

Δημοσίευση: 27/8/2016
    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP