Είμαι έγκυος όμως νιώθω δυσάρεστα όταν θηλάζει το μωρό και σκέφτομαι να αποθηλάσω


Έχω ένα παιδάκι 17 μηνών, το οποίο και θηλάζω χωρίς να έχω δώσει κανένα άλλο γάλα, ούτε φρέσκο αλλά ούτε και σκόνη και είμαι έγκυος στον έβδομο μήνα.


Άρχισα όμως να νιώθω δυσάρεστα όταν θηλάζει το μωρό (2 θηλασμούς, 1 μεσημέρι και 1 βράδυ για να κοιμηθεί) και ενώ είχα αποφασίσει ότι θα συνεχίσω να το θηλάζω ταυτόχρονα με το δεύτερο μωράκι έως τα 2 του χρόνια, τώρα σκέφτομαι να αποθηλάσω μέχρι να γεννήσω. 

Ποια είναι η δική σας άποψη; Θα πρέπει να κάνω υπομονή ή όντως πρέπει να δεχτώ τα σημάδια που μου δίνει το σώμα μου και να σταματήσω να θηλάζω; 

Ευχαριστώ. 

ΚατερίναΧανιά

6/6/2016
Απαντά η Γιάννα Βασιλάκη Μαία, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Καλημέρα σας
Η δικιά μου άποψη  είναι να κάνετε ότι εσείς νιώθετε καλύτερο για το σώμα σας και τα παιδιά σας.

Ο θηλασμός είναι μια όμορφη διαδικασία που δεν ακολουθείτε από "πρέπει " και "μη" έτσι με αυτήν την παρουσίαση επιλέγεται πως θα είστε καλύτερα και με ποιο μοντέλο σίτισης.

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP