Η μεγαλύτερη κατάκτηση στη ζωή μου είναι ο θηλασμός των παιδιών μου

Ιστορία θηλασμού της μαμάς Μίνας

Ο θηλασμός για μένα είναι μονόδρομος. Δύσκολος, ανηφορικός, επίπονος, κουραστικός, εξαντλητικός, μακρύς αλλά έχει την καλύτερη θέα... Ένα χαμόγελο πληρότητας και ευτυχίας μετά από κάθε θηλασμό! Αυτή η θέα αξίζει κάθε προσπάθεια!

Θηλάζοντας τον 2ο, 5μηνων, γιο μου (βλ. φωτό), έχοντας έκζεμα θηλών με ανυπόφορο πόνο και κλάμα κάθε φορά που θήλαζε μέχρι και τους 4 μήνες... Το έκζεμα επιμένει, ο πόνος παραμένει, αν και καλυτέρευσε ή μάλλον τον συνήθισα.


Τον πρώτο μου μου γιο τον θήλασα και αυτόν με προβλήματα στην αρχή και πόνο για 19 μήνες αποκλειστικά. Τον δεύτερο έλεγα δε θα βγάλω ούτε μήνα. Έχω θήλαστρο παράλληλα με θηλασμό και το παιδί θηλάζει αποκλειστικά σχεδόν 20 μέρες τώρα. Πιο πριν πάλι δικό μου γάλα έπινε αλλά η σίτιση γινόταν με μπιμπερό και λίγο στήθος εναλλάξ για να αντέξω τον πόνο.

Ο μήνας έγινε δεύτερος μήνας, έγινε τρίμηνο, έγινε 5μηνο και εκεί που έλεγα να φτάσω 6μηνο και βλέπουμε νομίζω ότι το έτος θα το καταφέρω. Η μεγαλύτερη κατάκτηση στη ζωή μου είναι ο θηλασμός των παιδιών μου. Και τρίτο να κάνω πάλι θα το θηλάσω!!!

    Ευχαριστούμε τη φίλη Μίνα που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού και αυτό το γλυκό στιγμιότυπο! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP