Ομιλία: “Ο μητρικός θηλασμός στο φαρμακείο”

Ομιλία: “Ο μητρικός θηλασμός στο φαρμακείο”

Ομιλία με θέμα “Ο μητρικός θηλασμός στο φαρμακείο” θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του φαρμακευτικού συνεδρίου Hellas PHARM, που διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.



Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • “Ο ρόλος του φαρμακοποιού στον μητρικό θηλασμό” , Βάσια Καλπογιάννη, Φαρμακοποιός
  • “10 βήματα για έναν επιτυχή μητρικό θηλασμό”, Άντα Παλαντζιάν,  Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Σύμβουλος θηλασμού LLLI, Ειδική Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας,
  • “Τα συνήθη προβλήματα στον θηλασμό και η αντιμετώπισή τους”,  Ιωάννα Βασιλάκη, Μαία Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC
  • “Θηλασμός και φάρμακα”, Αφροδίτη Κονδύλη, Φαρμακοποιός,  Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 16:30 στην αίθουσα Ε3 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για φαρμακοποιούς, φαρμακοϋπαλλήλους, φοιτητές Φαρμακευτικής, ιατρούς, στελέχη επιχειρήσεων και απασχολούμενους σε φορείς υγείας. ΔΩΡΕΑΝ καφές και αναψυκτικά στο Bar του επιπέδου Ε.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ HELEXPO MAROUSSI: Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, με όποιο μέσο και αν χρησιμοποιήσετε. ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση για τους επισκέπτες της έκθεσης στο εμπορικό κέντρο AVENUE.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/events/1035106876525651/

www.hellaspharm.gr

    Όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις σελίδες του mitrikosthilasmos.com έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *