22/1/2016: Νέες επιστημονικές συνεργασίες για το mitrikosthilasmos.com

Δύο νέες ακόμη συνεργασίες!

Το mitrikosthilasmos.com χαιρετά δύο ακόμη νέες επιστημονικές συνεργασίες, εμπλουτίζοντας την επιστημονική του ομάδα και ενδυναμώνοντας την έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση και υποστήριξη που παρέχει καθημερινά!

Με χαρά καλωσορίζουμε στην επιστημονική ομάδα μας τον κο Μενέλαο Κων. Λυγνό Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο MSc, PhD, Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας και την κα Αφροδίτη Κονδύλη Φαρμακοποιό και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC.

Ο κύριος Λυγνός και η κυρία Κονδύλη θα είναι κοντά μας με ενδιαφέρουσα αρθρογραφία αλλά και με απαντήσεις σε ερωτήματα της στήλης "Ρώτα τον ειδικό".

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τους!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες! Μείνετε σε επαφή!

Τα ερωτήματά σας προς την επιστημονική ομάδα μας μπορείτε να τα υποβάλετε ΕΔΩ

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP