7/1/2016: Νέες επιστημονικές συνεργασίες για το mitrikosthilasmos.com

Νέα χρονιά, νέες συνεργασίες!
Το mitrikosthilasmos.com χαιρετά δύο ακόμη νέες επιστημονικές συνεργασίες, εμπλουτίζοντας την επιστημονική του ομάδα και ενδυναμώνοντας την έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση και υποστήριξη που παρέχει καθημερινά! 

Με χαρά καλωσορίζουμε στην επιστημονική ομάδα μας τον Παιδίατρο Μετεκπαιδευμένο στην Παιδοπνευμονολογία, Ομοιπαθητικό και Διεθνώς Πιστοποιημένο Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC κο Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου και την Μαία, Εκπαιδευτικό και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC κα Σοφία Δούμα.

Ο κύριος Παπαγεωργίου και η κυρία Δούμα θα είναι κοντά μας με ενδιαφέρουσα αρθρογραφία αλλά και με απαντήσεις σε ερωτήματα της στήλης "Ρώτα τον ειδικό".

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τους! 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες! Μείνετε σε επαφή!

Τα ερωτήματά σας προς την επιστημονική μας ομάδα μπορείτε να τα υποβάλετε ΕΔΩ

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP