Ημερολόγιο θηλασμού 2016 (free download)

2016 Breastfeeding Calendar

Το ημερολόγιο θηλασμού 2016 με τίτλο "Μυρίζει μανούλα εδώ!" είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ! Αποκτήστε το και μοιραστείτε το ελεύθερα!!

Το ημερολόγιο θηλασμού 2016 είναι γεμάτο από υπέροχες καθημερινές στιγμές θηλασμού που για 5η συνεχή χρονιά, επιλέχτηκαν εξολοκλήρου ανάμεσα από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν φίλες αναγνώστριες, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως για τη συμβολή τους στην προσπάθεια προαγωγής και υποστήριξης του μητρικού θηλασμού!

    Ενθαρρύνοντας κάθε έγκυο, στηρίζοντας κάθε θηλάζουσα, προάγουμε το θηλασμό... κάθε μέρα!! Αποκτήστε λοιπόν και εσείς το ημερολόγιο θηλασμού για το 2016 και μοιραστείτε το ελεύθερα!

Το ημερολόγιο θηλασμού 2016 αποτελείται από 16, πλάγιες Α4 έγχρωμες σελίδες. Δεν είναι προς πώληση! Διατίθεται και φέτος ΔΩΡΕΑΝ (σε ηλεκτρονική μορφή) το οποίο μπορείτε:
  1. να το ξεφυλλίσετε online
  2. να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο σε χαμηλή ανάλυση: 2016 breastfeeding calendar_low.pdf [3,6 MB] 
    ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ! (αρχείο κατάλληλο για προβολή σε Η/Υ ή αποστολή email)

  3. να το αποθηκεύσετε  στον σκληρό σας δίσκο σε υψηλή ανάλυση: "2016 breastfeeding calendar_print.pdf [26,6 MB] 
    ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ! (αρχείο κατάλληλο για εκτύπωση σε desktop printer για να το κρεμάσετε στον τοίχο σας ή γιατί όχι... να το χαρίσετε!)
  4. να το προωθήσετε μέσω του blog/site σας (πληροφορίες στο editor[at]mitrikosthilasmos.com)
Σημ.:  To παρόν ημερολόγιο τελεί υπό το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθεται δωρεάν μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε άλλη μερική η ολική χρήση του περιεχομένου του με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή, έντυπη και μη, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του mitrikosthilasmos.com. Δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, να το τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό. Επιτρέπεται να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο, να το εκτυπώσετε για προσωπική χρήση ή να το κοινοποιήσετε.

Καλή Χρονιά σε όλους
και... μείνετε σε επαφή!
Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!

Η ομάδα του

Δείτε ακόμη:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP