Η Αλίσα Μιλάνο και οι 16 μήνες θηλασμού της κόρης της

Η Αλίσα Μιλάνο με κάθε ευκαιρία υμνεί το θηλασμό!

Η Αλίσα Μιλάνο μοιράστηκε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook άλλο ένα κομμάτι από το δικό της ταξίδι στο θηλασμό!

Μόλις χθες η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία όπου θηλάζει την κορούλα της και ήδη έχει ξεπεράσει τα 136.000 "Μου αρέσει", τις 6.400 κοινοποιήσεις και τα 4.700 σχόλια!!

Και όλα αυτά όχι γιατί είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωτογραφία, αλλά γιατί η Αλίσα Μιλάνο που δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη της για το θηλασμό και να προσπαθεί να τον "φυσιολογικοποιήσει", να βοηθήσει δλδ στην ευρεία αποδοχή του ότι ο θηλασμός είναι στη φύση μας και δεν χωράει ταμπού, κανόνες και πρέπει, αποτελεί ένα πολύ γλυκό πρότυπο που εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο!

Για τη φωτογραφία που μοιράστηκε χθες με το θηλασμό της σχεδόν 16 μηνών κορούλα της έγραψε: "Σχεδόν 16 μήνες θηλασμού της Ελιζαμπέλα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές στη ζωή μου το να θηλάζω τα μωρά μου".

Μα δεν είναι υπέροχη;

Almost 16 months of breastfeeding Elizabella. It's been one of the greatest joys in my life to breastfeed my babies. #normalizebreastfeeding
Δημοσιεύτηκε από Alyssa Milano στις Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσίευση: 28/12/2015
Επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP