Το γνωστό φόρουμ "parents" άλλαξε url!


Το παρατηρήσατε ότι το γνωστό σε όλους φόρουμ του parents, βρίσκεται πλέον στο νέο του url; Parents.org.gr είναι η νέα του διεύθυνση!

Η κατάληξη "org.gr"  σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) της ΕΕΤΤ προορίζεται για οργανισμούς Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οπότε αντικαταστάθηκε και για την Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων.

Μην αμελήσετε λοιπόν να αλλάξετε τους συνδέσμους των αγαπημένων σας μιας και από εδώ και πέρα ο σύνδεσμος που φιλοξενεί την ιστοσελίδα, είναι ο parents.org.gr και για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην σύνδεσή σας, αλλάξτε από τώρα τα σημεία όπου έχετε αποθηκεύσει το url από parents.gr σε parents.org.gr!

Δείτε στα παρακάτω url πώς αλλάζει ο σύνδεσμος ιστοσελίδας που έχετε αποθηκεύσει στα αγαπημένα σας!

Για διαχειριστές ιστοσελίδων/blogs:

Θα βοηθήσετε ιδιαίτερα με την αναμετάδοση αυτής της είδησης. Επίσης, εάν διαθέτετε ιστοσελίδα η οποία αναφέρεται στο Parents.org.gr θα βοηθήσει αν απομακρύνετε τυχόν παλιά links (στο parents. gr) και τα αντικαταστήσετε με το νέο url με το org.gr ως κατάληξη, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απευθείας τον σύνδεσμο με την εικόνα του λογότυπου, εάν προσθέσετε ή είχατε ήδη το λογότυπο αναρτημένο: http://parents.org.gr/images/upload/parentsorg_newlogo.png

Η Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων (parents.org.gr) μας συνοδεύει πιστά εδώ και 4 χρόνια προβάλλοντας με Χορηγία Επικοινωνίας διαδικτύου τις δωρεάν εκδηλώσεις μας! Την ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή της.   
Δημοσίευση: 21/10/15

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP