Ευρωκλινική Παίδων: Δημιουργία Τακτικού Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού

Η Ευρωκλινική Παίδων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, αποδεικνύει έμπρακτα για μία ακόμα φορά την αγάπη της για το Παιδί και επενδύει στην υγεία του δημιουργώντας το νέο Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού.

Στο Τακτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού,  διεθνώς πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας, θα συμβουλεύει τις νέες μητέρες για όλα τα θέματα που αφορούν στο θηλασμό αλλά και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτόν.

Επιπλέον την εβδομάδα 1- 7 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν  ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια με ομιλήτρια την Παιδίατρο – Αναπτυξιολόγο, συνεργάτη της Ευρωκλινικής Παίδων κ. Κάτια Σοφιανού, διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλο γαλουχίας  IBCLC.

Στα σεμινάρια θα γίνει αναφορά στα οφέλη από τον μητρικό θηλασμό, θα δοθούν συμβουλές, θα γίνει πρακτική επίδειξη καθώς και προβολή σύντομου βίντεο παρουσίασης αλλά και θα δοθεί η δυνατότητα για την απάντηση ερωτημάτων που θα τεθούν από τους μέλλοντες γονείς.

Για συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στα τηλέφωνα 210 8691900 & 210 8691901 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ευρωκλινικής  καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι παιδίατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 260.000 παιδιά που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων όπως Παιδίατρους, Παιδοχειρουργούς, Καρδιολόγους, Ορθοπαιδικούς, Οφθαλμίατρους, Ενδοκρινολόγους κλπ. Επιπλέον έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP