Εγκυμοσύνη και θυρεοειδής

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: είμαι στην 10η βδομάδα κυήσεως, όλες οι εξετάσεις μου στην 8η βδομάδα ήταν πολυ καλές, η TSH μόνο ήταν στο 3.72 και η T3 1.38 και ο ενδοκρινολόγος -τηλεφωνικά βέβαια απο Αλεξανδρούπολη- μου είπε να ξεκινήσω το τ4 50 mg και να ξανακάνω επανέλεγχο σε ένα μήνα.

Αγχώνομαι για το εαν μου έχει ρυθμιστεί τώρα ο θυροειδής μου και αν μπορεί να δημιούργησα κάποιο πρόβλημα στο μωρό μέχρι να το ανακαλύψω και να ξεκινήσω το χάπι.
Ειρήνη, Διδυμότειχο

10/09/2015
Απαντά ο Στέλιος Ι. Γρηγοράκης, Ενδοκρινολόγος MD, Phd, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών | www.familywellness.grΟ θυρεοειδής δεν ρυθμίζεται αμέσως μόλις αρχίσετε το χάπι του θυρεοειδούς –το οποίο σωστά σας δόθηκε (η δοσολογία είναι θέμα του ενδοκρινολόγου που σας ξέρει– δεν μπορώ να έχω γνώμη).

Θα περάσουν τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες για να φανούν τα αποτελέσματα του χαπιού. Όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το έμβρυο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο -σχεδόν αδύνατον- να δημιουργηθούν προβλήματα σε τέτοιες περιπτώσεις σαν την δική σας.

    Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό"

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP