Επιτυχής διαχωρισμός σιαμαίων διδύμων

Τα δύο αγοράκια ήταν ενωμένα στην κοιλιά και μέχρι τώρα αντίκριζαν ο ένας τον άλλο...
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Φλόριντα η 12ωρη χειρουργική επέμβαση για τον διαχωρισμό σιαμαίων διδύμων. Τα δύο αγοράκια, ο Carter και ο Conner Mirabal, ήταν ενωμένα στην κοιλιά και μοιράζονταν ήπαρ, χοληφόρους πόρους και τμήμα του εντέρου.


«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλους όσοι φρόντισαν τα μωρά μας», τόνισε η μητέρα τους  Michelle Brantley. «Τους είχαμε πολλή εμπιστοσύνη και φέρθηκαν πολύ καλά σε εμάς και την οικογένειά μας. Ανυπομονούμε να πάρουμε τον Carter και τον Conner», πρόσθεσε.


Τα αγόρια γεννήθηκαν το Δεκέμβριο και εισήχθησαν την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο Wolfson για να υποβληθούν σε επείγουσα επέμβαση, αναφέρει το newsbeast.gr.

Ξαναμπήκαν για δεύτερη φορά στο χειρουργείο τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, οι δίδυμοι, μου μέχρι τώρα αντίκριζαν ο ένας τον άλλο, είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και αναμένεται να έχουν μια καλή ανάρρωση. 

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP