Σεμινάριο: Υπερκατανάλωση Αντιβιοτικών: Μύθοι & Πραγματικότητα

Δωρεάν σεμινάριο του Τομέα Φαρμάκων & Καλλυντικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

Ο Τομέας Φαρμάκων & Καλλυντικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στις 11.30, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, την κυρία Πένη Συρμακέση, Ιατρό Μικροβιολόγο.


Η κα Συρμακέση, θα παραδώσει διάλεξη με θέμα: «Υπερκατανάλωση Αντιβιοτικών: Μύθοι & Πραγματικότητα».

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με την επικινδυνότητα της ολοένα αυξανόμενης κατανάλωσης αντιβιοτικών, καθώς και για τις πλέον πρόσφατες έρευνες, οι οποίες τονίζουν ότι στο άμεσο μέλλον, τα αντιβιοτικά κινδυνεύουν να καταστούν αναποτελεσματικά στην αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων.

Η διάλεξη απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της υγείας, ιδιοκτήτες φαρμακείων, φοιτητές και σπουδαστές του χώρου της υγείας, μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα νέα δεδομένα στην υγεία και στα φάρμακα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά, βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών και των αποφοίτων τους, καθώς και των επαγγελματιών του χώρου της υγείας και των φαρμάκων, προσφέροντας τους δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη T. 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP