Εκδήλωση από το Ι.Υ.Π.: Ο μητρικός θηλασμός στην ελληνική πραγματικότητα


Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο Μητρικός Θηλασμός στην Ελληνική Πραγματικότητα».
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος και η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού κα Δέσποινα Μυλωνάκη.

Ομιλίες θα αναπτύξουν ο κ. Γεώργιος Χρούσος, καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού, η Δρ Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τ. Διευθύντρια, επιστ. συνεργάτις Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και η κα Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου, Υπεύθυνη έργου «Αλκυόνη: Εθνική πρωτοβουλία προαγωγής Μητρικού Θηλασμού

Μετά τις ομιλίες θα παρουσιαστεί η χορογραφία του Κωνσταντίνου Μίχου «ταλο τατ’αλο» (φράση 14μηνου που ζητά και το άλλο στήθος) και στο τέλος θα ακολουθήσει Cocktail.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρα 19.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Ν. Σκαλκώτας». 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 7701557, 210 7799244 ή alkyoni.thilasmos@ich.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

κλικ για μεγέθυνση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP