Μπλέικ Λάιβλι: Το να είσαι μαμά και μάλιστα θηλάζουσα είναι full time απασχόληση


Η Μπλέικ Λάιβλι φαινόταν πως ήδη τα είχε όλα! Μια ακμάζουσα καριέρα, ένα σέξι σύζυγο, ένα λυγερό κορμί... κι όμως, πληρότητα και ολοκλήρωση η ίδια ένιωσε μέσα από τη μητρότητα και τον θηλασμό!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της το εντυπωσιακό 27χρονο μοντέλο και ηθοποιός που από τον περασμένο Δεκέμβριο απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως μαμά, σχολίασε: «Το να είσαι μαμά και μάλιστα θηλάζουσα είναι full time απασχόληση αλλά για μένα αποτελεί κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο!».

«Υπάρχουν βράδια που δεν κοιμάμαι παρά μόνο δύο ώρες, θηλάζω την κόρη μου ακόμη και στον δρόμο! Η καθημερινότητα φυσικά και με κουράζει, βρίσκω όμως τρόπο και τα καταφέρνω».

Αυτή η ευχάριστη τροπή στη ζωή της τελευταία την έχει κρατήσει μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις της ωστόσο όπως η ίδια δηλώνει, αν χρειαστεί, θα βάλει ακόμη και την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα καθώς η φροντίδα του μωρού τη γεμίζει όσο τίποτε άλλο!

«Νιώθω πως αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου. Πλέον τα έχω όλα!» είπε χαρακτηριστικά.
Δημοσίευση: 28/04/2015
Επιμέλεια: Team mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP