Γιατί επιβάλλεται η στερέωση της τηλεόρασης και των επίπλων σας αν έχετε παιδιά (βίντεο πρόληψης ατυχημάτων)

Αποφύγετε τον κρυμμένο κίνδυνο με έναν απλό τρόπο!


Κατά μέσο όρο, ένα παιδί πεθαίνει κάθε δύο εβδομάδες, όταν μια τηλεόραση, μια συσκευή ή κάποιο έπιπλο πέφτει πάνω του, ωστόσο υπάρχει ένας απλός τρόπος για να προληφθούν αυτές οι τρομερές τραγωδίες. Δείτε το βίντεο. 


Προστατέψετε τα παιδιά σας!

Πολύ συχνά το συνήθειο των παιδιών να σκαρφαλώνουν σε μη στερεωμένα έπιπλα και συσκευές έχει τραγική κατάληξη όταν παγιδεύονται και συνθλίβονται κάτω από το βάρος των αντικειμένων αυτών που τα καταπλακώνουν...

Το κέντρο βάρους μετατοπίζεται όταν μια τηλεόραση είναι τοποθετημένη πάνω σε ένα έπιπλο ή ράφι καθιστώντας τα στοιχεία ασταθή. Έτσι, ακόμη και το μικρότερο βάρος ενός παιδιού μπορεί να προκαλέσει την κλίση των αντικειμένων προς τα εμπρός και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Όσοι είστε γονείς να θυμάστε πάντα να στερεώνετε τα επίφοβα έπιπλα και συσκευές του σπιτιού σας για να αποφύγετε τον κρυμμένο κίνδυνο από αυτά.

Μια τηλεόραση που πέφτει από ένα μεσαίου μεγέθους έπιπλο, μπορεί να χτυπήσει ένα παιδί με τη δύναμη 500 κιλών...

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο της Επιτροπής Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ και δείτε μια πρακτική λύση που μπορείτε πολύ απλά και γρήγορα να εφαρμόσετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!Με τη στερέωση των μεγάλων επίπλων, των τηλεοράσεων και των συσκευών, αυτές οι τρομερές τραγωδίες μπορούν να προληφθούν!

Μοιραστείτε το άρθρο με όλους τους γονείς αλλά και άτομα που φιλοξενούν συχνά παιδιά στο χώρο τους και μεταδώστε αυτό το σημαντικό μήνυμα πρόληψης παιδικού ατυχήματος.

Δημοσίευση 09/03/2015
Μετάφραση/Επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com Team

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP