Ποδοσφαιρίστρια θηλάζει το παιδί της στο ημίχρονο

Τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής»


Αμμόχωστος: Γέννησε τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο όχι μόνο παίζει ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν, αλλά εξακολουθεί να θηλάζει. 


Τι και αν διανύουμε τον πέμπτο μήνα από την έναρξη του γυναικείου πρωταθλήματος, τι και αν το αγοράκι της σε μερικές εβδομάδες θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια; Η Ιουλία Κόσμα από τη Ρουμανία, η Τζούλι όπως τη φωνάζουν οι συμπαίκτριες της, παραμένει τυπική επαγγελματίας και αφοσιωμένη μητέρα.

Η Τζούλι θηλάζει ακόμα και δεν είναι λίγες οι φορές που εκτελεί τα καθήκοντά της ως μητέρα ακόμα και στο ημίχρονο των αγώνων της FC Famagusta, στην οποία αγωνίζεται.

Αυτή η αφοσίωση της 28χρονης ποδοσφαιρίστριας από τη Ρουμανία δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής», ο οποίος τη βράβευσε πριν τον αγώνα FC Famagusta – Απόλλων Ladies, που μεταδόθηκε ζωντανά από τη Cytavision.

«Όταν υπάρχει θέληση, η οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί» σημειώνει η Τζούλι, που στα αρχικά στάδια της σεζόν δυσκολεύτηκε μέχρι ο μικρός να συνηθίσει την απουσία της την ώρα των προπονήσεων και των αγώνων, αλλά με υπομονή και επιμονή κατάφερε να είναι καλή μητέρα και να φτάσει στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν πριν την εγκυμοσύνη.

Αν και αμυντικός, την περασμένη Κυριακή (01/03) πέτυχε και τα πρώτα δύο φετινά της γκολ.

«Το παράδειγμα της είναι αξιέπαινο και σίγουρα πρέπει να αποτελέσει φάρο και για άλλες μητέρες» σημείωσε η Μαρία Παπαγεωργίου, εκ των υπευθύνων του Συνδέσμου στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» στη σχετική ιστοσελίδα.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP