ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εργαστήριο για το μητρικό θηλασμόΤο έργο «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και το ΣΕΜΜ Ναυπλίου διοργανώνει Εργαστήριο για τον Μητρικό Θηλασμό με θέμα: «O Μητρικός Θηλασμός στην πράξη»

Η ημερίδα απευθύνεται σε Παιδιάτρους, Νεογνολόγους, Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Επαγγελματίες Υγείας (Μαίες, Νοσηλευτές, Επισκέπτες Υγείας) και γενικά σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται με την φροντίδα μητέρας-παιδιού τόσο στις πρωτοβάθμιες όσο και στις δευτεροβάθμιες δομές υγείας ιδιωτικές και δημόσιες.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 και ώρα 09.00 -15.30 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Η ημερίδα μοριοδοτείται με 5 μόρια συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09.00-14.00 στο 210 7701557 (κα. Λόλου) ή στο e-mail: alkyoni.thilasmos@ich.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣΙνστιτούτο Υγείας του Παιδιού
Μεσογείων 38-40, 115 27 Αθήνα
Τηλ.: 210 77 01 557- 210 77 99 244
Φαξ : 210 77 99 245
Ε-mail: alkyoni.thilasmos@ich.gr & inchildh@otenet.gr
www. epilegothilasmo.gr

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP