28/02/15 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com


Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ιστότοπος σε θέματα θηλασμού και γαλουχίας προσκαλεί εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, σε ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο μητρικού θηλασμού που διοργανώνει στο ολοκαίνουργιό του Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας!


ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου (2015) και ώρες 11:30-13:30, παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, θα μιλήσουμε για το θηλασμό και όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά, ενώ θα κάνουμε και πρακτική εκπαίδευση με κούκλα.

Με ομιλήτρια την Παιδίατρο-Εξ. Νεογνολόγο και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC κα Λαμπρινή Μπαγλατζή, θα δοθούν απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:
 • στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης 
 • στα είδη του τοκετού και την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
 • στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος 
 • στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες
 • στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν 
 • στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών καθώς και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.
Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνάντηση

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
 • Θέμα: Ας μιλήσουμε για το θηλασμό! Όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!
 • Απευθύνεται σε: εγκύους 2ου-3ου 3μηνου & σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως 1ου 6μήνου). Προσοχή! Δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν προηγούμενα σεμινάριά μας θηλασμού καθώς πρόκειται για επανάληψη.
 • Dress Code: Φορέστε άνετα ρουχαλάκια και ζεστές καλτσούλες (στην αίθουσα βγάζουμε τα παπούτσια μας).
 • Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ (απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων).
 • Ημερομηνία/Ώρες: Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, 11:30-13:30
 • ΕισηγήτριαΛαμπρινή ΜπαγλατζήΠαιδίατρος-Εξ. Νεογνολόγος, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC
 • Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com. Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) - χάρτης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες:
κιν.: 6999238535

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και ευαισθησία για την έγκυο και τη νέα μαμά! Είναι ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτοντας δωμάτιο θηλασμού, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά & νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων συμβουλευτικού χαρακτήρα των εκδηλώσεων που διοργανώνει. Το πρόγραμμα ανακοινώνεται από το www.mitrikosthilasmos.com

Μείνετε σε επαφή! Ακολουθήστε το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com και στο facebook

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP