Η θεατρική παράσταση “Ο Δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε!” δωρεάν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen βρήκε τον τρόπο να χαρίσει στους μικρούς του επισκέπτες ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές!

Από το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και για κάθε Σάββατο, έως και 21 Μαρτίου, φιλοξενεί τη θεατρική παράσταση “Ο Δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε!” μια απολαυστική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, φαντασία και χρώματα, για μικρούς και μεγάλους.

Το θεατρικό, βασισμένo στο ομώνυμο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη, από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, ξεκινάει στις 12:00, θα έχει διάρκεια 45’ και η είσοδος είναι δωρεάν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν του, από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Για όσους επισκεφτείτε το εκπτωτικό χωριό McArthurGlenμε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν Parking.

Μια επίσκεψη στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γίνεται ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα των αγαπημένων σας designer brands 35-70% πιο φθηνά και ανακαλύψτε τις διασκεδαστικές εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς σας ήρωες.

Συνδυάστε τις επιλογές που σας προσφέρει το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και απολαύστε ημέρες γεμάτες έξυπνο shopping, βόλτες στα γραφικά σοκάκια του χωριού, παιδικές δραστηριότητες και απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του χωριού.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP