ΒΙΝΤΕΟ: Τι κάνει ένα μωρό για να ξυπνήσει τη μαμά του!H Esther Anderson είναι μια νέα μητέρα που εφαρμόζει την τακτική του Co-sleeping, να κοιμάται δηλαδή μαζί με το μωρό της, ωστόσο η γλυκύτατη κορούλα της... έχει αντίθετη άποψη για τον ύπνο!

Η μικρούλα που δεν λέει η ίδια της να κοιμηθεί, δεν δέχεται πως η μαμά της έχει ανάγκη από ύπνο... έτσι επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις της και κάνει ότι μπορεί για να την ξυπνήσει!!

Το αστείο βίντεο που ακολουθεί το ανέβασε στο YouTube η Esther Anderson με τίτλο "Why Co-Sleeping is No-Sleeping", δηλαδή γιατί ο κοινός ύπνος... είναι καθόλου ύπνος!


Δημοσίευση: 12/02/2015

Διαβάστε επίσης:

1 σχόλια :

Ανώνυμος ,  27/8/15 15:56  

Για να ειμαι ειλικρινής δε συμφωνώ με τον ύπνο μαζι με το μωρακι γιατι αυτο για το βράδυ πετάει τις προσωπικές στιγμές με το σύζυγο απο το παράθυρο,εξάλλου και ο σύζυγος θελει την προσοχή σου οχι μονο το μωρακι,το αξίζει!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP