Η Σκάρλετ Γιόχανσον με το θήλαστρο στα βραβεία Όσκαρ!

Η λαμπερή 30χρονη Scarlett Johansson, αγαπάει τη μητρότητα και απολαμβάνει τόσο πολύ τον θηλασμό που πήγε στα βραβεία Όσκαρ αγκαλιά με το θήλαστρό της και άντλησε γάλα στα παρασκήνια!

Η όμορφη χολυγουντιανή σταρ, μπορεί να εντυπωσίασε τα πλήθη με το σμαραγδένιο Versace φόρεμα που διάλεξε για τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, ωστόσο η επιλογή της είχε μια ακόμη μικρή λεπτομέρεια που δεν ήταν στυλιστική!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον διάλεξε ένα φόρεμα που να ανοίγει εύκολα ώστε να έχει άμεσα πρόσβαση στο στήθος της για να αντλήσει με άνεση γάλα για το μωρό της, κάτι που χρειάστηκε να κάνει λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει!

Όταν οι περισσότερες γυναίκες κατέφτασαν στην Ακαδημία των Όσκαρ με μικροσκοπικά τσαντάκια γεμάτα με τα απολύτως "απαραίτητα", ένα κραγιόν, ένα κινητό και μερικές τσίχλες για δροσερή αναπνοή... η εδώ και πέντε μήνες θηλάζουσα Σκάρλετ έφτασε εξοπλισμένη με μια αντλία για να αποσυμφορήσει το στήθος της από το γάλα!

Η διάσημη ηθοποιός, λατρεύει να είναι μητέρα και σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει: "Είναι υπέροχο αυτό που ζω. Μαγικό και συνάμα εξαντλητικό. Η αγάπη που νιώθω είναι αστείρευτη. Με πλημμυρίζει και με ξεπερνά".


Η Σκάρλετ Γιόχανσον΄, αποδεικνύει αυτό που όλες οι θηλάζουσες μητέρες ανά τον κόσμο τονίζουν, όταν υπάρχει θέληση για θηλασμό... όλα γίνονται (!!), ακόμη κι αν η μητέρα χρειάζεται να κάνει ταχυδακτυλουργικά για να ισορροπεί τη μητρότητα και την καριέρα της, όμως προφανώς και τα δύο είναι πολύ σημαντικά για την Γιόχανσον που με αποφασιστικότητα τα καταφέρνει μια χαρά!

Δημοσίευση: 25/02/2015
Επιμέλεια: Team mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε επίσης:


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP