Ο παραμυθένιος κόσμος της PLAYMOBIL στο Athens Metro Mall


Το Athens Metro Mall υποδέχεται τον παραμυθένιο κόσμο της PLAYMOBIL και καλεί μικρούς & μεγάλους σε έναν κόσμο διασκέδασης και συναρπαστικών παιχνιδιών, από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου.

Από ιππότες και πειρατές μέχρι πριγκίπισες και νεράιδες, τα μικρά ανθρωπάκια εμπνέουν τα παιδιά και τα καλούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργώντας συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες.

Ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα βρίσκονται εκείνες τις μέρες στο Athens Metro Mall για να βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να εξερευνήσουν τους θησαυρούς και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια της PLAYMOBIL.

Στο πλαίσιο του Playmobil Fun, το Athens Metro Mall φιλοξενεί σε κάθε του όροφο γιγάντιες κατασκευές με αγαπημένα θέματα, βγαλμένα από τα δημοφιλή παιχνίδια όπως ο Ασιατικός Δράκος και το Κάστρο του, το Αγρόκτημα, η Κτηνιατρική κλινική αλλά και το υπέροχο Παλάτι της Πριγκίπισσας, που προσφέρονται για πραγματική ανακάλυψη.

Η διασκέδαση ολοκληρώνεται στα Playgrounds όπου ειδικοί εκπαιδευτές θα περιμένουν για εκείνες τις μέρες τα παιδιά για ατελείωτο παιχνίδι με τους αγαπημένους ήρωες της PLAYMOBIL.

Ειδικές κατασκευές και παιχνίδια της PLAYMOBIL θα υπάρχουν, επίσης, και για παιδιά προσχολικής ηλικίας (1-3 ετών) στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, ενώ σε κάθε όροφο θα υπάρχουν και ελεύθερα εκθέματα με παιχνίδια για κάθε ηλικία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της PLAYMOBIL, πρόκειται να παρουσιάσει το έκθεμα έξι μέτρων που υπόσχεται να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Το Athens Metro Mall αναγνωρίζοντας τη διαχρονική αξία των παιχνιδιών PLAYMOBIL που βασίστηκαν πάνω στην ιδέα της εκπαίδευσης των παιδιών μέσα από την ψυχαγωγία, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις πιο διάσημες και καλοσχεδιασμένες φιγούρες στην ιστορία του παιχνιδιού, σ’ ένα μαγικό σκηνικό που θα μοιράσει αμέτρητα χαμόγελα σε όλους, μικρούς και μεγάλους!

Οι δραστηριότητες Playmobil Fun θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00 και Σάββατο / Κυριακή 12:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP