Άμεσος και έμμεσος θηλασμός: ένας γλυκός πόνος...

Ιστορία θηλασμού της μαμάς ΈλεναςΔιαβάζω διάφορες ιστορίες θηλασμού και ακούω άλλες τόσες από μανούλες... Θαυμάζω τόσο το κουράγιο και την επιμονή σας αλλά δε σας κρύβω οτι ζηλεύω κιόλας... Κατάφερα να θηλάσω τον 3μηνων γιο μου μόλις 2 βδομάδες!
Οι θηλές μου μάτωσαν, έβγαζαν κάπου-κάπου ένα διάφανο αλμυρό υγρό και όπως ήταν φυσικό ο μικρούλης μου ενώ πεινούσε, πέταγε το στήθος, εκνευριζόταν πολύ κι εγώ κατέληγα με κλάματα!

Δοκίμασα και τη θηλή σιλικόνης αλλά δεν μπορούσε να πιει καλά... Έκτοτε του δίνω δικό μου και μόνο γάλα αλλά με το μπουκάλι!

Κάθε φορά, σε κάθε τάισμα, επικρατεί η ίδια σκέψη... να τον βάλω πάλι στο στήθος! Με θηλές όμως "ξεφτισμένες" η κατάληξη θα είναι ίδια!

Και για μένα, μετά την καλή του υγεία, είναι σημαντικό να είναι ήρεμο το μωράκι μου! Θα ήταν ίσως κάπως εγωιστικό, για να καλύψω την δική μου ευχαρίστηση-τύψεις, να υποβάλω το μωρό μου σε τέτοιες δοκιμασίες!

Και για να νιώσω καλύτερα θα πω πως... πρέπει να ακολουθούμε τον δρόμο που τα μωρά μας μάς υποδεικνύουν κάποιες φορές...

Συγχαρητήρια σε κάθε μανούλα που επιλέγει να θηλάσει το μικρό της... για όσο αντέχει η ψυχή της... το σώμα της... το συναίσθημα είναι αναντικατάστατο!!

Να χαιρόμαστε όλες οι μανούλες τα μικρά μας! Και όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι υγιή!

Ευχαριστώ,
Έλενα

Ευχαριστούμε την Έλενα που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της ιστορία θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP