Δημόσιος θηλασμός-απάντηση σε παρατήρηση 5στερου ξενοδοχείου! (φωτό)


H σύζυγος του Βρετανού κωμικού ηθοποιού Nick Burns, εξαναγκάστηκε από προσωπικό πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λονδίνο, στο οποίο έπαιρνε το απογευματινό τσάι της, να καλύψει το στήθος της ενώ θήλαζε το μωρό της!

Ο σερβιτόρος που εμφανίστηκε με μια τεράστια λευκή πετσέτα -μόλις έγινε αντιληπτό ότι η κυρία Burns θήλαζε την 12μηνη κόρη της Isadora- της ζήτησε να καλύψει με αυτή το στήθος της, γιατί όπως της εξήγησε αυτή είναι η πολιτική του ξενοδοχείου ώστε να μην προσβάλλονται οι υπόλοιποι επισκέπτες!

Η Burns που συνοδευόταν από τη μητέρα και την αδερφή της, εμφανώς ενοχλημένη, ζήτησε να μιλήσει αμέσως με τον διευθυντή του ξενοδοχείου. Προς μεγάλη της όμως έκπληξη... άκουσε ακριβώς ότι της είχε μεταφέρει ο σερβιτόρος, λίγο πριν!

Όπως αναφέρει η 35χρονη Lou Burns, μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε, της ζήτησαν μεν συγγνώμη και της επέτρεψαν να αφαιρέσει από πάνω της την πετσέτα... αν ωστόσο δεν ενοχλούνταν οι υπόλοιποι πελάτες!

Η Burns εκνευρισμένη, δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ιστορία της, και ανέβασε σχετικές φωτογραφίες, αναφέροντας πόσο ταπεινωμένη αισθάνθηκε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί πλήθος υποστηρικτικών μηνυμάτων, ενώ ακολούθησε και μια οργανωμένη, μαζική διαμαρτυρία για το περιστατικό έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο Claridge’s, από περίπου 30 μητέρες που αψήφησαν το κρύο και θήλασαν δημόσια τα μωρά τους ως απάντηση στην παρατήρηση που δέχθηκε η Louise Burns.

«Για αυτό είναι το γυναικείο στήθος, ηλίθιοι» έγραψαν σε πλακάτ κάποιες Βρετανίδες κατά την διαδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα Free to Feed, που ιδρύθηκε από την 28χρονη Emily Slough τον Μάρτιο αφότου είχε χαρακτηριστεί "πόρνη" στο Facebook επειδή θήλασε δημόσια!


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP