Σκάρλετ Γιόχανσον: «Απολαμβάνω το θηλασμό»

«Ο θηλασμός είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου κιλά!»

Για την εμπειρία της μητρότητας, αλλά και για το ότι με το θηλασμό κατάφερε να χάσει το περιττό βάρος μετά την κύηση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Γουόλτερς για την επερχόμενη εκπομπή «Οι δέκα πιο συναρπαστικοί άνθρωποι του 2014», η Σκάρλετ Γιόχανσον -που έγινε μητέρα στο πρώτο της παιδί στις 4 Σεπτεμβρίου, ​είπε: «Ο θηλασμός είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου κιλά! Τον απολαμβάνω!!»


Όσο για την εκπληκτική εμπειρία της μητρότητας, η διάσημη ηθοποιός είπε: «Είναι υπέροχο αυτό που ζω. Μαγικό και συνάμα εξαντλητικό. Η αγάπη που νιώθω είναι αστείρευτη. Με πλημμυρίζει και με ξεπερνά».

Δημοσίευση: 15/12/2014
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε επίσης:

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP