Παρασκήνια από το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com (video)


Τον πρώτο του λιλιπούτιο επισκέπτη κατά τις προετοιμασίες των εγκαινίων του, δέχτηκε το Κέντρo Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com ! Δείτε το βίντεο...
και μέσα από κλεφτές ματιές, πάρτε μια πρώτη γεύση από τη ζεστασιά του χώρου!Μην ξεχνάτε! Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου μικροί, μεγάλοι, είστε όλοι καλεσμένοι !!

Περισσότερες πληροφορίες για τα εγκαίνια ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

To Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com, συνολικής επιφάνειας 250m², διαθέτει εκτός από την ενιαία, μεγάλη αίθουσα σεμιναρίων (χωρητικότητας 150+ ατόμων), δωμάτιο θηλασμού ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά & νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Το mitrikosthilasmos.com, με έντονη κοινωνική ευαισθησία και επιμένοντας στην μέχρι τώρα φιλοσοφία του: "Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν!" σχεδιάζει μια νέα σειρά ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων, με μια πλούσια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας (παιδίατροι, νεογνολόγοι, μαίες, σύμβουλοι θηλασμού, γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι-διατροφολόγοι κ.α.).

Στα πλαίσια λειτουργίας του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com εκτός από τα σεμινάρια θα γίνονται και μαθήματα βρεφικού μασάζ, γιόγκα εγκύων, διάφορες εορταστικές/ενημερωτικές εκδηλώσεις (σε συνεργασία και με άλλους φορείς) ακόμη και επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας.


Με την Ευγενική Υποστήριξη

Χορηγός Επικοινωνίας

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP