Κέντρο θηλασμού & μητρότητας από το mitrikosthilasmos.com

Το mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ιστότοπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας- μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας, γεμάτης με ενημέρωση, υποστήριξη, δράσεις και επικοινωνία με όλους εσάς, κάνει ένα ακόμη βήμα για να έρθει πιο κοντά σας!
Το mitrikosthilasmos.com προχωράει στη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου, ζεστού και φιλόξενου Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας -με την Ευγενική Υποστήριξη της LAPIN HOUSEμε στόχο και την από κοντά ενημέρωση και υποστήριξη σε θέματα που απασχολούν όλους όσοι είναι ή πρόκειται να γίνουν γονείς!

Με έντονη κοινωνική ευαισθησία, επιμένουμε στην μέχρι τώρα φιλοσοφία μας: "Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν!" και σχεδιάζουμε μια νέα σειρά ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικών σεμιναρίων με μια πλούσια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας (παιδίατροι, νεογνολόγοι, μαίες, σύμβουλοι θηλασμού, γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι-διατροφολόγοι κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί, πως με βάσει τα στατιστικά δεδομένα και την εμπειρία των κύκλων σεμιναρίων των προηγούμενων ετών, τα σεμινάρια θηλασμού/μητρότητας του mitrikosthilasmos.com για το 2015 αναμένεται να τα παρακολουθήσουν πάνω από 2.500 ενδιαφερόμενοι!

Στα πλαίσια λειτουργίας του Κέντρου εκτός από τα σεμινάρια εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού, μητρότητας κλπ θα γίνονται και μαθήματα βρεφικού μασάζ, γιόγκα εγκύων, διάφορες εορταστικές/ενημερωτικές εκδηλώσεις (σε συνεργασία και με άλλους φορείς) ακόμη και επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας.

To Κέντρο συνολικής επιφάνειας 250m², πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας και διαθέτει μια ενιαία, μεγάλη αίθουσα σεμιναρίων (χωρητικότητας 120+ ατόμων), δωμάτιο θηλασμού ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com στεγάζεται στην οδό Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου στα Μελίσσια, στον 2ο όροφο του κτηρίου LAPIN MAGICLAND. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999238535.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας θα ανακοινώνεται από το www.mitrikosthilasmos.com καθώς και από το Parents.gr & ParentsCafe.gr που είναι οι βασικοί Χορηγοί Επικοινωνίας.
Τα εγκαίνια του Κέντρου θα γίνουν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και... σας θέλουμε όλους κοντά μας! Περισσότερες πληροφορίες: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Με την Ευγενική Υποστήριξη

Χορηγοί Επικοινωνίας


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP