ΚΑΒΑΛΑ: Ημερίδα με θέμα "Σύγχρονα Θέματα Θηλασμού & Γαλουχίας"


Η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική και ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας διοργανώνουν για 3η χρονιά την ημερίδα Μητρικού Θηλασμού στα πλαίσια των εορτασμών για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμoύ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης με 3 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης CME.

Μαίες, Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας, Παιδίατροι και Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι θα παρουσιάσουν σύγχρονα θέματα για το Μητρικό Θηλασμό και τη Γαλουχία, ενώ η ημερίδα είναι ανοιχτή σε επαγγελματίες υγείας και γονείς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΑΦΙΣΑ


___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP