Από έμβρυα κάνουν τα μωρά γκριμάτσες!


Εξάσκηση στoυς μορφασμούς από την κοιλιά της μητέρας τους κάνουν τα μωρά ένα μηνά περίπου πριν τη γέννησή τους, έτσι όπως τα απεικόνισαν Βρετανοί ερευνητές με τη χρήση υπερήχου 4D, που θεωρείται ως το πιο προηγμένο σκάνερ.

Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Ντάρχαμ εξέτασαν τα βίντεο των υπερήχων εικόνα προς εικόνα και εντόπισαν τα μωρά να κάνουν μορφασμούς με τη μύτη και το στόμα τους έως και να σφίγγουν τα βλέφαρά τους.

Αν και στα βίντεο εμφανίζονται σαν να πονούν, οι ερευνητές απαντούν ότι δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο, καθώς η εξέταση που προηγήθηκε έδειξε ότι δεν συνέτρεχε κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ οι μητέρες τους ήταν ξεκούραστες.Ο Dr Reissland ως επικεφαλής της έρευνας, υποστηρίζει ότι οι μορφασμοί οφείλονται στο ότι οι μύες του προσώπου βρίσκονται στη φάση της τελειοποίησης και στην ουσία προετοιμάζονται για τον πρώτο μορφασμό τους μόλις έρθουν στον κόσμο που συνοδεύεται από… κλάμα!

___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP